dinsdag 21 juli 2009

verwijderbare tape

Vroeger werden tijdelijke markeringen vaak aangeduid met oranje wegenverf. Thans wordt gebruik gemaakt van verwijderbare tape. Het aanbrengen van de tape gaat heel gemakkelijk. Het is een kwestie van primer ( = lijm) aanbrengen, positioneren en aandrukken van de tape.


De tape kan op alle bereden en onbereden weggedeeltes en op alle soorten wegverhardingen aangebracht worden. Groot voordeel van deze tape is dat hij een hoge nachtzichtbaarheid heeft, zélfs bij regenweer. Na verloop van tijd kan de tape heel eenvoudig verwijderd worden zonder daarbij de ondergrond te beschadigen.

Inlay - methode :

Voorgevormde, duurzame wegmarkeringen worden onmiddellijk bij het asfalteringsproces in het warme asfalt gelegd en ingewalsd. Daarbij wordt niet alleen de duur van de werken fel ingekort, ook het onderhoud nadien wordt sterk verminderd. Terwijl wegmarkeringen in wegenverf jaarlijks dienen heraangebracht te worden is dit bij inlay slechts om de 10 jaar. Bijkomend voordeel van deze markeringen is de zichtbaarheid bij regenweer én wanneer het donker is.

2 opmerkingen:

Unknown zei

Hallo , ik ben op zoek naar tijdelijke wegmarkeringstape , liefst fluoricerend !
Iemand enig idee waar dit product te koop is ?

Bij voorbaat dank,

Gert

Unknown zei

Hallo,

je kunt het kopen bij de firma seton. http://www.seton-signalering.nl

Groet Simone