dinsdag 21 juli 2009

Alfa Line Wegmarkeringen

Alfa Line Wegmarkeringen , het eerste Belgische wegmarkeringsbedrijf dat zich uitsluitend tot ondernemingen richt.

Alfa Line is gespecialiseerd in het uitdenken en aanbrengen van wegmarkering ( belijning ) voor:
verkeersplans
parkeervakken
magazijnen / loodsen
containerstacks
schilderwerken ten behoeve van signalisatie / veiligheid.

Alfa Line is gespecialiseerd in het uitdenken en aanbrengen van markeringen ( belijning ) voor verkeersplans, parkings, magazijnen, containerstacks en alle soorten schilderwerken ten behoeve van signalisatie / veiligheid.


Onze expertise ligt bij bedrijfsterreinen en wij kunnen de klant advies en uitwerking geven om een optimale verkeersstroom te ontwikkelen. Volgens de vraag van de klant gaat dit van idee naar plan en uiteraard tot uitvoering.

Verkeersplans kunnen in deze context gaan van het omkaderen van een bedrijfsgebouw, tot het volledig afwerken van logistieke platforms, inclusief pijlen, zebrapaden, parkeervakken, letters, cijfers en andere symbolen.

gewone wegenverf - TYPE A
Dit is een van de meest gebruikte wegenverf en kan eventueel verrijkt met anti-slipkorrel en/of cristobalietmeel (betere zichtbaarheid door lichtweerkaatsing – katoogeffect). Deze producten worden aangebracht met een airless verfspuitmachine op alle soorten ondergronden en in verschillende kleuren.

twee componenten verf - PU-verf (Polyurethaan)
Deze verf is kenmerkend door zijn hoge duurzaamheid. Door zijn stoot-, stof- en krasvrijheid is ze veel beter bestand tegen een zwaar en intensief gebruik. Ze is ideaal voor permanente markeringen op gladde vloeren (gepolierde beton,...) en in loodsen. Deze worden zoals het type A aangebracht met een airless verfspuitmachine en is ook te verkrijgen in meerdere kleuren.

De schilderwerken ten behoeve van signalisatie / veiligheid zijn zeer uiteenlopend omdat elk bedrijfsterrein haar eigen noden, architectuur en veiligheidsvoorschriften heeft. Veelgevraagde schilderwerken zijn bijvoorbeeld het schilderen van jerseyblokken, het schilderen van palen en profielen in zwart/geel en het aanbrengen van specifieke sjablonen.

Ook voor deze werken kan u erop rekenen dat wij steeds producten gebruiken van topkwaliteit.

Maatschappelijke Zetel
Turnhoutsebaan 19
2275 Gierle (Lille)

Vestiging Beerse
Industriezone Beerse Zuid
Lilsedijk 28 / 11.1
2340 Beerse

T : +32(0)14 551310
F : +32(0)14 551645
E : info@alfaline.be
http://www.alfaline.be

Geen opmerkingen: