dinsdag 21 juli 2009

De Groote Gaston

De Groote Gaston N.V. is een dynamisch wegmarkeringbedrijf die zijn oorsprong kende in 1952 te Wondelgem.

Heden is het bedrijf gesitueerd in Merelbeke en groeide na al die jaren uit tot een vaste waarde in de sector.

Onder de voortdurende impuls van zijn oprichter Gaston De Groote en zijn zoon Gedelegeerd Bestuurder Bert De Groote, gesteund door een team van 40 medewerkers, bouwt N.V. De Groote Gaston steeds verder aan zijn naam en staan zij ook borg voor de kwaliteit van "de aangebrachte streep". Naast de jarenlange ervaring, de diepgaande kennis van technieken en materialen en de liefde voor het vak gaat de N.V. De Groote Gaston ook prat op :

Een groot gamma technische hoogstaande wegmarkeringsmachines. Alle soorten wegmarkeringsactiviteiten kunnen uitgevoerd worden, alsmede het borstelen, frezen en zandstralen van het wegdek. Er is voldoende reserve materieel zodat continuïteit kan worden verzekerd.


Een groot magazijn met faciliteiten voor opslag van verf en verdunningsmiddelen.


Een eigen atelier voor onderhoud en herstellingen.


Goed getrainde, gemotiveerde medewerkers. De kennis en ervaring van het personeel staan centraal in het kwaliteitssysteem van het bedrijf.
De klantenkring van het bedrijf bestaat voornamelijk uit openbare besturen, maar privéwerken en werken in onderaanneming worden met evenveel belangstelling, zorg en kwaliteit uitgevoerd.

N.V. De Groote Gaston S.A.

Ambachtsweg 19-21
B-9820 Merelbeke
Tel : +32 (0)9 252.61.51
Fax : +32 (0)9 272.80.04
E-mail: info@degrootegaston.be
http://www.degrootegaston.be

Geen opmerkingen: